V soboto, 09.09.2023 je na sankaškem startnem poligonu v Kisovcu potekalo sankaško tekmovanje. Organizator Sankaško društvo Zagorska dolina je v sodelovanju s Sankaško zvezo Slovenije poskrbel za odlično tekmovanje, kjer se je zbralo 21 tekmovalcev.

Ob 10:00 se je na odlično pripravljenem prizorišču pričel trening, kjer je vsak tekmovalec lahko preizkusil sani, progo in seveda svojo pripravljenost. Ob 11:00 se je po kratki otvoritvi pričelo tekmovanje. Tekmovanje oziroma rezultate so lahko vsi spremljali v živo preko spletne strani luge.si. Rezultati so dosegljivi na:

Po končanem tekmovanju je predsednik SaZS g. Milan Sirše podelil medalje najboljšim in seveda vsem otrokom za izkazan pogum na sankaški tekmi. Vsi tekmovalci so dobili tudi bogate praktične nagrade. Z medaljami okrog vratu ali pa brez so bili vsi udeleženci nagrajeni s sankaško pogostitvijo. Ves čas tekmovanja je bilo poskrbljeno tudi za animacijo in odlično vzdušje v katerem so udeleženci uživali. Za varnost so skrbeli reditelji in reševalna ekipa ZD Zagorje.

Zahvala gre vsem sponzorjem in donatorjem, ki so pomagali po svojih močeh, predvsem pa vsem članom Sankaškega društva Zagorska dolina.